Hazelaarstraat 4 - 9470 Denderleeuw België
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0473 38 46 81

Gyproc, Gyplat en Stucanet 

Werkzaamheden laten uitvoeren waar Gyproc, Gyplat of Stucanet aan te pas komt? In de regio Aalst/Denderleeuw is er geen grotere specialist dan Pleisterwerken Bellemans. Wij kennen deze producten door en door en werken die materialen, die garant staan voor het perfecte resultaat. 

Ervaring te koop in pleisterwerken 

Een verlaagd plafond, scheidingswanden of andere bepleistering nodig? Een telefoontje en we komen het graag bekijken. Indien nodig voorzien we draagstructuren in ijzer (Stucanet) of gipskartonplaten (Gyplat). 

Afhankelijk van de situatie en de wensen kiezen we voor de beste oplossing, maar één ding is zeker: wij zorgen dat alles schilderklaar wordt afgewerkt. 

Thuis in Gyproc 

De gekende Gyprocplaten, samengesteld uit gips, omhuld met karton, is ons belangrijkste basismateriaal, maar ook Gyplat of Stucanet worden gebruikt indien de situatie erom vraagt. 

Zo vragen houtskelet en metaal vaak om een oplossing met Gyplat of stucplaten. Ze hebben een specifieke toplaag waardoor er hechting ontstaat. Stucanet wordt dan weer voornamelijk gebruikt bij pleisterwerken waar er kans is op scheurtjes en barsten. Ook voor gebogen structuren biedt deze oplossing het meeste mogelijkheden. 

Aan de slag met Gyproc? 

Wenst u aan de slag te gaan met Gyproc, Gyplat of Stucanet en met een professional in bepleistering in zee te gaan? Neem contact met ons op en we zorgen voor een offerte op maat.