Hazelaarstraat 4 - 9470 Denderleeuw België
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0473 38 46 81

Vakkundige bepleistering 

Met onze ervaring zijn we in staat, snel egaal pleisterwerk af te leveren. Wij staan garant voor een gladde afwerking van muren en plafonds, waardoor er na onze werkzaamheden onmiddellijk geschilderd kan worden. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. 

Indien nodig zorgen we voor bijkomende draagstructuren die voor een mooie overgang zorgen en materialen als Gyproc,Gyplat en Stucanet hebben voor ons geen geheimen. Wij gaan zorgvuldig te werk en laten de werf na oplevering netjes achter. 

Natuurgips !

Omdat we bij Pleisterwerken Bellemans duurzaam denken, werken we quasi volledig met natuurgips. Minder belastend en een even mooi resultaat. Hier zijn zowel wij als stukadoor als u uiterst tevreden mee. 

Buitenbepleistering 

Naast binnen- kunt u ook voor buitenpleistering beroep doen op onze expertise. Wij zorgen voor gevelpleisters die jaren meegaan en uw woning een hedendaagse look geven. Dit zowel voor nieuwbouw als renovaties. Wij bekleden de meest complexe structuren en zorgen voor een fraai ogend resultaat. Al onze buitenbepleistering doorstaat moeiteloos weer en wind 

Gevelbekleding op maat 

Uw gevel bepaalt grotendeels de uitstraling van uw woning, logisch dat de bepleistering belangrijk is. Wenst u crepi voor uw gevel in de regio Aalst, Ninove of Denderleeuw, dan zijn we uw partner. Wij zorgen voor de plaatsing van crepi en geven uw woning een nieuwe, cleane uitstraling. Bovendien bespaart u ook onmiddellijk op uw energiefactuur. We bekijken samen met u de mogelijkheden en zorgen voor één of meerdere lagen crepi. 

Een hele waaier aan kleuren en afwerkingsvormen zijn mogelijk. 

Contacteer ons voor uw pleisterwerken 

Nood aan binnenbepleistering voor uw wanden of plafonds of misschien wenst u wel uw gevel onder handen te laten nemen met onze buitenbepleistering? Contacteer ons en we komen met plezier langs. Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks contacteren op het nummer 0473 38 46 81. 

BINNENPLEISTERWERKEN