Hazelaarstraat 4 - 9470 Denderleeuw Belgiƫ
[email protected]

24/7 BESCHIKBAAR
0473 38 46 81

Valse plafonds en wanden 

Een valse plafond laten steken of een tussenmuur laten plaatsen? Pleisterwerken Bellemans regelt het. Als expert in de regio Denderleeuw gaan we aan de slag met gipskartonplaten en plaatsen we in een oogwenk valse wanden, een verlaagd plafond of scheidingswanden. Wij hebben al tientallen van deze projecten achter de rug en mogen ons dan ook een ervaren specialist noemen. 

Kwalitatieve pleisterwerken 

Als professionele pleisteraar met oog voor duurzaamheid, werken we enkel met de meest kwalitatieve materialen en toonaangevende werken. Zo garanderen we een stevig en veilig resultaat met een optimale isolatie. Wij zorgen steeds voor stevige wanden met een onderstructuur in hout of metaal. Meteen na de oplevering kan er geschilderd worden u mag dan ook rekenen op een glad resultaat. 

Specialist in wanden en valse plafonds 

In Denderleeuw op zoek naar een specialist in valse plafonds of scheidingsmuren? Wij plaatsen zowel voorzetwanden en scheidingswanden. Isolerend, watervast, brandwerend en/of akoestisch zijn mogelijk. Hiervoor werken we afhankelijk van het project met Gyproc, Gyplat of Stucanet. 

Wenst u een feilloze en brandveilige afwerking, conform de geldende richtlijnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken snel, betaalbaar en leveren vakwerk. Dit voor zowel rechte als gebogen structuren. 

Nood aan valse plafonds of wanden? 

Meer weten over de mogelijkheden of wenst u een offerte op maat? Contacteer ons en we brengen u met plezier een bezoekje om uw project te bespreken.